Om Ahlströms

Med över 35 år i branschen är vi idag ett fullskaligt gardinföretag som syr upp, levererar och installerar allt inom fönsterdesign.

Vi är
Ahlströms

År 1982 startades Ahlströms Sthlm som ett golvföretag. Mycket har hänt sen dess och idag är vi ett fullskaligt gardinföretag som verkar i både offentlig miljö och på privatmarknaden. Vi utför entreprenader runt om i hela Sverige där inget projekt är för litet. Målet har alltid varit att kunna tillhandahålla ett komplett utbud av tjänster där stor vikt läggs på kvalité och kunskap. Våra kunder ska alltid kunna känna sig trygga med oss som leverantör.
Drapilux gardiner

Vår historia

Ahlströms 1984
Bolaget Grundades

År 1982 grundade entreprenören Ove Ahlström företaget Ove Ahlström Konsult AB. Företagets inriktning var från början golventreprenader, men utifrån kundernas önskemål utvecklades företaget till att leverera allt inom inredningssegmentet.

Ahlströms Stockholm Tove Wachsmann
Tove Wachsmann träder in i bolaget som vice VD

När Tove Wachsmann anslöt till företaget, startade en förändrings- och utvecklingsfas där hon i samarbete med Ove Ahlström expanderade produkt- och tjänsteutbudet. Personalstyrkan utökades med flertalet anställda samt nya samarbetspartners och underleverantörer.

Ahlströms sthlm 2020
Ahlströms Sthlm AB

Efter 34 år i branschen ändrades företagsnamnet från Ove Ahlström Konsult AB till Ahlströms Sthlm AB. Företaget forsätter att utvecklas och etableras men har kvar sitt familjenamn. Det är även under detta år som Gabriella Ahlström, tredje generationen Ahlström, kliver in i bolaget.

Gardiner Showroom Ahlströms Stockholm
Showroom för privatkunder

År 2019 öppnar vi även upp ett Showroom i Sollentuna där vi börjar tillhandahålla våra tjänster till privatkundsmarknaden. I vårt Showroom har vi ett stort utbud av tyger och demo exemplar av rullgardiner och markiser för påseende.

Ett hållbart sortiment
Ett hållbart sortiment

När vi går in i ett nytt årtionde fortsätter Ahlströms Sthlm att utvecklas och vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden. Vi lägger stort fokus på hållbarhet inom alla aspekter av vårt arbete och utökar kontinuerligt vårt sortiment av hållbara produkter.

Vår personal

Vi finns här för att hjälpa dig! Våra medarbetare har stor erfarenhet och en vilja att se till att du får en så bra upplevelse som möjligt. Vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig vare sig det är i vårt showroom, ute på projekt eller när vi levererar och installerar din färdiga produkt. Om du vill komma i kontakt med oss är det bara att använda vårt kontaktformulär här på hemsidan eller ringa 08-590 924 40.
crossmenu