Hållbarhet

Hållbarhet är en av våra grundpelare här hos Ahlströms Sthlm och vi lägger stort vikt på att kontinuerligt utarbeta nya och effektiva lösningar med miljön i fokus.
Hållbarhet Gardiner Stockholm Ahlströms

En kontinuerlig process

Vi vet att en omstrukturering till ett mer hållbart företag inte är något som sker över en natt men vi väljer att kontinuerligt sträva efter att göra hållbara val och utvecklas som bolag.
Vi vill att vårt hållbarhetsarbete ska genomsyra varje steg i vårt dagliga arbete. Vi gör därför aktiva val för att minska våra utsläpp och tar hand om våra restprodukter på bästa sätt antingen genom återbruk eller återvinning. Allt tygspill tas om hand och används i andra projekt, görs om till andra produkter eller återvinns.

Vi tycker att det ska vara enkelt att inreda hållbart

Vi erbjuder flera olika tjänster för att du enkel ska kunna göra medvetna val som gynnar miljön. Vi tror starkt på återbruk av produkter och att mycket går att lösa med små medel för att behålla redan varande produkter.
Vi strävar hela tiden efter att hitta produkter som är tillverkade av återvunnet material för att hushålla med jordens resurser och vi vill att du som kund ha så stor valmöjlighet som möjligt. I vårt sortiment finns många olika gardintyger tillverkade av återvunnet material, du hittar tyger t.ex.gjorda av insamlad plast från haven, återvunna PET-flaskor eller återvunnen ull. Vi har även ett antal flamskyddade tyger tillverkade av återvunnet material, dessa tyger passar utmärkt att använda i offentliga miljöer. Vår underbara rullgardinsväv Sea-Tex är också den tillverkad av insamlad plast från haven. Den finns i två olika kvalitéer och i ett antal jordnära kulörer vilket gör den till ett mycket bra val i såväl privat som offentlig miljö.
Vi lägger stor vikt på att allting vi levererar ska vara hållbart och hålla länge. Vi vet att produkter gjorda av bra kvalité och under rättvisa arbetsförhållanden är vägen att gå. Vi leverera därför bara produkter som håller god standard och är gjorda för att hålla en längre tid.
Gör något nytt med gamla gardiner
Har ni fina gardiner som av någon anledning inte passar in i er nya miljö? Vi utför omsömnad av era befintliga gardiner så att ni ska kunna fortsätta använda dem vid exempelvis flytt eller omlokalisering. Något så enkelt som en tvätt av era befintliga gardiner kan få dem att kännas som nya. Vi hämtar era gardiner, ombesörjer tvätt och strykning samt hänger upp era gardiner igen.

Tänk utanför boxen.

För att se till att vi tillvaratar så mycket av det vi brukar så letar vi alltid efter nya lösningar och metoder att agera mer hållbart. Kanske du har någon idé om hur vi kan hjälpa dig att ta hand om dina använda produkter?
Är delar av ert gardintyg slitet är det möjligt att en del av tyget går att använda till annat, som att klä in akustiktavlor, sy kuddar eller att vi tillsammans skapar något annat spännande. Har du en idé, berätta för oss!
Våra kollektioner inom det hållbara textil sortimentet utökas kontinuerligt och vi letar hela tiden efter nya produkter och lösningar som kan maximera bästa möjliga hållbara utfall.
Kontakta oss så berättar vi mera!
Hållbarhet Gardiner
crossmenu