Showroom

Vår showroom är till för dig, här finns våra produkter till påseende, vi finns alltid på plats för att svara på alla dina inredningsfrågor och hjälpa till med dina inredningsprojekt.
Gardiner Showroom Stockholm

Showroom

I vårt Showroom hittar du hela vårt breda produktsortiment och vi hjälper gärna till med tips och inspiration. Hos oss finns alla våra demoprodukter till påseende samt att du kan botanisera i vårt tygrum med över 800 olika tyger. Här kan du se gardiner sydda med olika sömnadssätt samt prova våra motoriserade system. Vi har även flera modeller av markiser för beskådande. Ni hittar oss på Allévägen 6A i Rotebro, nära till såväl pendeltåg som E4:an. Personal finns på plats varje Tisdag och Torsdag mellan Kl. 15:00-18:00 men du kan alltid kontakta oss och boka ett möte en tid som passar dig.

Personliga möten

Vi vet att det kan vara svårt att välja ut rätt produkt för ditt hem. Därför gör vi mer än gärna kostnadsfria hembesök i din miljö för att diskutera idéer och tankar kring just ditt projekt. Men du är också mer än välkomna in i vårt showroom för inspirations- och designmöten där vi tillsamman diskuterar och skapar en design som passar just din miljö. Våra kunniga säljare finns tillhands för att svara på frågor, diskutera idéer och du har alltid en kontakt hos oss som är med dig genom hela processen från beställning till leverans och installation.
Showroom Stockholm Gardiner Tyg
crossmenu