Övriga tjänster

Vår strävan är att kunna hjälpa dig som kund med så mycket som möjligt till ditt inredningsprojekt. Hittar du inte svaret här nedan, kontakta oss med ditt önskemål!
Gardiner fönster tyg

Allt och lite till

Det ska vara enkelt att hitta komplement till ditt inredningsprojekt.
Vi på Ahlströms Sthlm tycker det är viktigt att du som kund skall kunna hitta allt på ett och samma ställe. Därför kan du alltid komma till oss med frågor gällande specialprojekt eller anpassningar så ser vi till att tillsammans komma fram till en lösning. Ingen förfrågan är för liten, varmt välkommen in till vårt showroom eller boka ett möte i din miljö och berätta för oss om dina önskemål.

Kuddar och sängöverkast

Hos oss ska det vara enkelt att komplettera med inredningsaccessoarer i ditt favorittyg. Låt oss sy upp kuddar som matchar dina gardiner eller varför inte ett nytt överkast eller fotpläd till sovrummet? Möjligheterna är oändliga och allting sys upp i de mått som du önskar.

Utomhustextilier

Under sommaren tillbringar vi stor del av dygnet utomhus. Hos oss hittar du ett stort utbud av tyger lämpliga för utomhusmiljöer. Behöver du nya dynor till dina utemöbler eller vill du ha en avskärmande gardin till ditt uterum? Kontakta oss för förslag.

Insektsnät

Insekter gör mycket gott men det kan vara skönt att säkerställa att de håller sig utomhus. Vi har både fasta insektsnät i ramar och insektsnät som rullgardin eller plisségardin. Du kan välja en modell som antingen monteras inomhus eller utomhus. Har du ett mindre fönster går det även att få ett insektsnät med pollenfilter. Kontakta oss så berättar vi mer

Golv

Sedan företagets start har vi arbetat med olika typer av golventreprenader. Detta är en tjänst som vi fortfarande tillhandahåller. Önskar du få hjälp med att lägga in en ny matta till exempel i sovrummet eller i köket kan vi hjälpa till med detta. Har du ett parkettgolv som behöver slipas och ytbehandlas eller vill du lägga in ett nytt trägolv ordnar vi självklart det med. Vi arbetar enbart med kända varumärken såsom Forbo Flooring, Tarkett, Kährs, EGE taepper med flera.
crossmenu